Gnocchi z burakiem według przepisu Szpulki

Gnocchi z burakiem i kozim serem to jeden z hitów naszego menu w restauracji Szpulka! Goście uwielbiają je za fantastyczny smak i oszałamiający kolor! W efekcie znika z talerzy w błyskawicznym tempie! Zobaczcie jak łatwo przygotować to danie z Wekownią we własnej kuchni . Gotuje dla Was sam Szef Kuchni restauracji Szpulka Jacek Stępniewski.

Możliwość komentowania Gnocchi z burakiem według przepisu Szpulki została wyłączona

Wielki test weków – Zaznaj Łodzi

Z niezawodnymi Łódź smakuje zgarneliśmy całą masę weków i słoików z Len i Bawełna z OFF Piotrkowska Center i w domowym zaciszu w trzy chwile wyczarowaliśmy wielkie śniadanie i trzy obiady :))))Koniecznie sprawdźcie ich ofertę pod…

Możliwość komentowania Wielki test weków – Zaznaj Łodzi została wyłączona

Nasza historia – poznaj Wekownię!

Koncept Wekownia narodził się w trudnych czasach pandemii, które w szczególny sposób dotknęły branżę gastronomiczną i zmusiły nas do poważnych ograniczeń w normalnym działaniu.

Możliwość komentowania Nasza historia – poznaj Wekownię! została wyłączona