Gnocchi z burakiem według przepisu SzpulkiAutor postu:WekowniaPost published:2021-09-19Kategoria postów:Dania Wekowni / Przepisy WekowniSKŁADNIKI:Przepis na 3 porcje gnocchi z burakiemSłoik buraków marynowanych Wekowni 290 g1 średnia cebula3 ząbki czosnku400 ml śmietany kremówki80 ml oliwy z oliwek375 g gnocchi200 g koziego seraszczypta posiekanej pietruszkisól i pieprz do smakuPOTRZEBNE DO PRZEPISU: PRZYGOTOWANIE: Udostępnij to Share this content Opens in a new window Opens in a new window Opens in a new window Opens in a new window Opens in a new window artykuły Poprzedni wpisWielki test weków – Zaznaj Łodzi Następny wpisBawellowe ciasteczka według przepisu POSYPANE Może ci się spodobać również Dzień św. Patryka w Wekowni 2022-03-14 Naleśniki z konfiturą 2023-08-01 Świąteczne ciastka Lizner według przepisu POSYPANE 2021-12-03