Pasta z wątróbki 170g
33,60 zł z VAT
Cena za 1kg: 197,65zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 27,20 zł
Pasta wątróbkowa pochodzi prosto z menu naszej restauracji Bawełna w Łodzi. Jedną z naszych bestsellerowych przystawek w restauracji jest foccacia z pastami, stąd pomysł aby zawekować nasze pasty. Pasta wątróbkowa ma wyrazisty i lekko słodki smak, który uzyskaliśmy dodając odrobinę porto. Pasta jest idealna do jedzenia z pieczywem, foccacią, czy grissini. Sprawdzi się idealnie jaką przekąska na imprezie, ale także w podróży.
Opis
składniki: 64,7% wątróbka drobiowa, cebula biała, wino Porto Tawny (zawiera siarczyny), smalec (tłuszcze wieprzowe 100%), olej rzepakowy, masło (z mleka), sól, pieprz, cukier trzcinowy
alergen: mleko i jego pochodne, siarczyny
wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1214 kJ/ 291 kcal: tłuszcz 23,25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,67 g; węglowodany 3,31 g,w tym cukry 0,35 g ; białko 17,01 g, sól 0,90 g
masa netto: 170 g
Informacje dodatkowe
Waga | 0,34 kg |
---|
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.