Pasta wątróbkowa – przetwór z wątróbki drobiowej 170g

19,00  z VAT

Pasta wątróbkowa pochodzi prosto z menu naszej restauracji Bawełna w Łodzi. Jedną z naszych  bestsellerowych przystawek w restauracji jest foccacia z pastami, stąd pomysł aby zawekować nasze pasty. Pasta wątróbkowa ma wyrazisty i lekko słodki smak, który uzyskaliśmy dodając odrobinę porto. Pasta jest idealna do jedzenia z pieczywem, foccacią, czy grissini. Sprawdzi się idealnie jaką przekąska na imprezie, ale także w podróży.

Opis

składniki: wątróbka drobiowa 64,7%, cebula, wino porto tawny 8,20%, tłuszcz wieprzowy 6,0%, olej rzepakowy, masło (z mleka), sól, pieprz. możliwa obecność siarczynów w związku z użyciem wysokogatunkowego wina

alergen: mleko i jego pochodne, siarczyny

wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1328 kJ/ 318 kcal: tłuszcz 25,45 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,40 g; węglowodany 3,61 g, w tym cukry 0,54 g ; białko 18,56 g, sól 0,28 g

masa netto: 170 g

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Pasta wątróbkowa – przetwór z wątróbki drobiowej 170g”

Może spodoba się również…

  • Wekownia na większą imprezę
    Dodaj do obserwowanych
  • Dodaj do obserwowanych
  • Dodaj do obserwowanych
  • Dodaj do obserwowanych