Pasta wątróbkowa – przetwór z wątróbki drobiowej 170g
19,00 zł z VAT
Pasta wątróbkowa pochodzi prosto z menu naszej restauracji Bawełna w Łodzi. Jedną z naszych bestsellerowych przystawek w restauracji jest foccacia z pastami, stąd pomysł aby zawekować nasze pasty. Pasta wątróbkowa ma wyrazisty i lekko słodki smak, który uzyskaliśmy dodając odrobinę porto. Pasta jest idealna do jedzenia z pieczywem, foccacią, czy grissini. Sprawdzi się idealnie jaką przekąska na imprezie, ale także w podróży.
Opis
składniki: wątróbka drobiowa 64,7%, cebula, wino porto tawny 8,20%, tłuszcz wieprzowy 6,0%, olej rzepakowy, masło (z mleka), sól, pieprz. możliwa obecność siarczynów w związku z użyciem wysokogatunkowego wina
alergen: mleko i jego pochodne, siarczyny
wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1328 kJ/ 318 kcal: tłuszcz 25,45 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,40 g; węglowodany 3,61 g, w tym cukry 0,54 g ; białko 18,56 g, sól 0,28 g
masa netto: 170 g
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Może spodoba się również…
-
- Dodaj do koszyka
Wekownia na większą imprezę
- 145,00 zł z VAT
-
- Dodaj do koszyka
Wegańska pasta z fasoli 190g
- 19,00 zł z VAT
-
- Dodaj do koszyka
Humus klasyczny – pasta z cieciorki 180g
- 15,00 zł z VAT
Recenzje
Na razie nie ma opinii o produkcie.