Domowe brioszki z szarpaną wołowiną BBQ według WYLIZANY RONDEL

Jest to jeden z tych idealnych przepisów.. czyli szybki i przepyszny! ,Przedstawiamy Wam domowe maślane brioszki z soczystą szarpaną wołowiną i słodką konfiturą z czerwonej cebuli według przepisu blogerki WYLIZANY RONDEL czyli Karoliny Zakrzewskiej!

Możliwość komentowania Domowe brioszki z szarpaną wołowiną BBQ według WYLIZANY RONDEL została wyłączona

Dzień św. Patryka w Wekowni

Największe i najbardziej radosne irlandzkie święto stało się naszą inspiracją do przygotowania tego weka! Delikatna jagnięcina w aromatycznym sosie z warzywami jest idealną potrawą na ten dzień.  Przygotowanie nie sprawi Ci…

Możliwość komentowania Dzień św. Patryka w Wekowni została wyłączona

Gnocchi z burakiem według przepisu Szpulki

Gnocchi z burakiem i kozim serem to jeden z hitów naszego menu w restauracji Szpulka! Goście uwielbiają je za fantastyczny smak i oszałamiający kolor! W efekcie znika z talerzy w błyskawicznym tempie! Zobaczcie jak łatwo przygotować to danie z Wekownią we własnej kuchni . Gotuje dla Was sam Szef Kuchni restauracji Szpulka Jacek Stępniewski.

Możliwość komentowania Gnocchi z burakiem według przepisu Szpulki została wyłączona